Nominera till Guldmärket

Kommande uppspelningar

Zornmärkesuppspelningen 2020 skjuts fram

Vi måste tyvärr meddela att Zornmärkesuppspelningen i Östersund inte kan genomföras i sommar.

Orsaken är den pågående Coronapandemin. Samtidigt råder det en stor tveksamhet till att Folkhälsomyndigheten/Regeringen i god tid innan uppspelningen skulle släppa på de restriktioner som gäller nu.

Ett tungt beslut, men enligt en enig Zornmärkesnämnd, nödvändigt beslut.

Vi planerar nu för att genomföra Zornmärkesuppspelningen i Östersund den 2 – 7 augusti 2021.

Har du frågor sänd dem gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta Zornmärkesnämndens ordförande Ulf H Svensson  070-3300138.

 

Zornmärkesnämnden

Vill du att Zornmärkesuppspelningarna ska arrangeras nära dig? Spelmansförbund, spelmanslag och folkdanslag kan ansöka om att arrangera de årliga uppspelningarna om sommaren, eller regionala uppspelningar någon annan tid på året. Hör av er till Zornmärkesnämnden för att höra vilka förutsättningarna är, och prata gärna med tidigare års arrangörer för att få en uppfattning om omfattningen. Beslut om plats och arrangör för de årliga uppspelningarna tas normalt i januari året innan.

Upplysningar

Zornmärkesnämndens  ordförande Ulf H Svensson 070-330 01 38, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Se även www.folkdansringen.se/zorn.